6weeks1day

Saya nak tanya adakah normal 6weeks hanya nampak kantung dan janin. tapi tiada heartbeat ? adakah terlalu awal atau mmg perlu ada janin and bunyi jantung sekali ? Doc kata nanti scan lg 3minggu utk confirmkn . #ingintahu

6weeks1day
22 Balas

Depend pda seseorang sis,ada yg awl dpt dgr ada yg lmbt..mcm saya scan 6w5D dh dengar jtung baby..nnt Dr akan suruh repeat scan blik..inshallah sis..da rezeki🤲

depends sis macam saya 6week haritu masih nampak kantung lagi , saya repeat scan masa 10week alhamdulillah da dapat dengau heartbeat baby ♥️♥️

Normal sis. Saya scan 6w6d baru nampak kantung. Seeloknya lagi dua ke tiga minggu dtg scan lagi inshaa Allah dah dengar bunyi heartbeat baby.

Normal sis. Saya pun 7w nampak kantung je. Tunggu lagi 2,3 weeks baru scan lagi. Semoga dipermudahkan untuk kita semua 🥰

Normal, masih awal lagi ... nnti 7,8w haa dah ad la tuu. Dont worry ade je org 9w x nmpk degupan jntung bila 12w bru ade..

sy alhamdulillah 6w 1d , masa scan dh ade heartbeat bby nya .. maybe lambat sikit tu . normal je . in shaa Allah ..

Saya baru tau saya pregnant arini. Doakan saya, anak kedua. 5w2d, baru ada G Sac. no heartbeat yet. 🥰

normal...sbb ari tu pun...ada kqntung... selepqs 10mgu cek lg..alhamdulillah.now..da lahir.

normal 6week tu awal lgi sis biasa kt kt kk 10-11 minggu bru buka buku pink

normal awak. saya masa 6w+ xde dgr lagi jantung. dah 8w+ baru dgr jantung