11 weeks

Alhamdulillah hari nie genap 11 week , tapi sy belum pernh scan lagi . Momy2 smua brapa week da scan ?

123 Balas

ade bkpentingan sbnarnye momy..scan awal ..kite blh lihat heartbeat baby dan kantung n thu kedudukan baby tkt diluar rahim..sbb tu awal prgnncy disarankn scan.

scan 6 weeks.. hanya kantung je.. Dr suruh datang balik 2 minggu.. scan.. nampak jantung.. so 8weeks baru nampak.. hopefully everything is good for all of us...

Kita sama da 11 week , tp tk penah scan . Biarla besar sikit baru scan . Skrg ni ramai scan tk nampak janin lg . Nak scan dkt swasta pon bebayar . So lek2 dulu

Saya scan 5weeks dekat swasta , lusanya scan lagi dekat kk , baruni bukak buku pink scan lagi untuk check baby , 22 hb scan untuk confirm due date

Saya scan 6 week tak nampak apa2 lagi , normal ke untuk awal kehamilan . Kebiasaanya berapa week boleh nampak jantung baby ye

3y ago

Normal je , try repeat mse 8 week & keatas , time tuh insyaallah dah nmpk lebih jelas dan jantung baby dah ade

saya ada scan masa nak buat buku pink selasa lepas. anak aktif sangat alhamdulillah. doktor nak ambik gambar pun dia aktif melonjak2. alhamdulillah.

td scan di KK nampak dia melonjak2 sampai Dr cakap aktif sgt anak awk ni 🤣 kena repeat scan lg seminggu dua sbb Dr tak sure due date bila.

sy baru scan semalam. 10 weeks 4days dah dgr jantung baby and 4d hehe

tiap week prgi scan...sbb awal scan bkn sja dpt thu kdaan prkmbngn kntung tpi dapat detect jika ada cyst ke, fbroid, kndgn luar rahim...

hi , saya baru masuk 11week tp dah 2 hari macam keluar lendir nak colour koko sikit .. ada effect apa2 tak

2y ago

Better pergi klinik. Cek dgn doc sis.. Sy masa 9w ade bleeding sikit.. Teros scan n byk kn berbaring