11 weeks

Alhamdulillah hari nie genap 11 week , tapi sy belum pernh scan lagi . Momy2 smua brapa week da scan ?

123 Balas

sy 11 minggu 5 hari 😊 dah scan masa 10 minggu.dah nampak kepala,tangan dan kaki baby bergerak2. terharu sangat masa tu😇

sy scan masa 8 minggu time tu kne msuk air sbb x blh mkn n minum..melepek trus time tu dh mula dngar degup jantung nya.

6 mggu dah start doktor pantau..sbb sebelum ni 2 kali keguguran.. alhamdulillah dah 11mggu dan masih dalam pemantauan doktor

sy pun genap 11w hr nie.. ahad ni g mnum air gula..dan jmp Dr... hrp smuanya okey. moga ibu2 dan bby2 smua juga sihat.

Assalamualaikum nak tnya normal ke kalau waktu tidur rahim cramp sampai pagi. Atau tidur setempat atau sbbkan cuaca sejuk

sayaaaaaaaa ttc dekat 2 tahun masuk ni dah 5x kot scan . wkakakakaakaka . 11 week. xscan lama rasa rinduuuu😮‍💨

ni app btl ou,sya msukan trikh due lain jankaan dia,dktor cek lain,p scen lain jankaan,sya tngu jankaan cne btl pula

saya baru scan minggu lepas masa buka buku pink! masa 10w6d. dah nampak heartbeat dan dia bergerak2 sikitt :3 comel

sama sya . skg dh msuk 11week x pernh scan lgi . bby firts . morning sickness pown xde 😅 ad ke yg serupa hehehe

11w4h dah scan 4x... last scan 11w2h dh nmpk bentuk baby n baby pun dh gerak² doktor ckp baby aktif sgt... hehe