Positive

Alhamdulillah. Hari hari buat test. Mula2 dulu samar samar ja. Sekarang dah terang sikit.

Positive
20 Balas

Saya pun baru nampak double line yg terlalu samar samar. Nak berharap tapi takut tak ada sbb sbelum ni pernah jgk dapat faint line. Tapi tetap jugak nak check hari2 semoga ada rezeki. Harap kali ni bukan faint line lagi 🙁

5y ago

Sentiasa berdoa sis. Tuhan dgr setiap doa.

Sis nak tnye..sis test mse delay bape hri ? N sis test setiap kali bgn pagi ke ?

5y ago

Sis period tak tetap. Masuk ni dah lwat 2 bulan. Tapi hari2 test. Berharap. Akhirnya

Masa awal test kandungan berapa minggu atau test setiap hari atau mggu

5y ago

3 minggu. Sekarang 4 minggu 6 hari. Tapi scan nampak dot kecik je. Tak nampak kantung lgi

hari2 ke sis buat test? sy pom masih samar2 cmnie..tk terang lg

5y ago

Insyallah lagi seminggu terang tu

Happy for you sis. Congratulations. Jaga diri ye mommy

5y ago

Sama2

wahh..tahniah sis..smoga de rezeki sis..aamin..☺

5y ago

Alhamdulillah. Tq sis

Waktu bila yg sesuai utk test opk ni?

5y ago

Yg ni test upt sis.

Amboi smngatnye test hari2.. Hihi..tahniah sis!

5y ago

Alhamdulillah sis. 2 tahun tunggu. Selalu ingat test ni mcm tipu sebab tak naik dua line pun sebelum ni. Hehe

wahh dpt terang camtu minggu ke berapa? 🥰

5y ago

Sy celup2 trs trg walhal br smggu lpas tu period mmg terkjut gile.. Scan2 dh 5w kantung mmg dh besar.. Doakan sy ye utk cek heart beat after 3w nervous rse.. 6y ttc

Tahniah sis doakan saya ada baby juga ye 😁

5y ago

Insyallah sis. Bnykkan berdoa. Allah bagi nanti. Sabar tau. Saya pun tunggu 2 tahun