SPECIAL DELIVERY!😍

Alhamdulillah! Dah selamat melahirkan baby girl pada 13.08.2020 (39w5d)!😍 Alhamdulillah, kali ni pun Allah izinkan bersalin normal. Dua kelahiran, dua pengalaman berbeza. Second time ni lebih mencabarrr!😅 Now dah ada sepasang, boy & girl!🤲

SPECIAL DELIVERY!😍
67 Balas

Alhamdulillah tahniah sis..Selamat berpantang ya & moga susu sis mencurah2 utk baby🙋🏻‍♀️

Alhamdulillah..... Doakn sy jg nnt dpt mlhirkn secara normal.aamiin. 1st bby ceaser jg...

Alhamdulillah....tahniah....special delivery? ade makne disebalik tu hihihihi

tahniah sis...sy pun br bersalin 24th July...1st boy then skrng girl...🙌

tahniah 😊 selamat berpantang semoga baby jadi ank yg soleha🤲🤲🤲

Alhamdulilah...doakan jugak Saya dpt sepasang mcm awk ye..yg sulung boy.

Alhamdulillah dan tahniah dah sepasang 🤩 selamat berpantang ya💖

Alhamdulillah tahniah sis.. selamat berpantang 🥰

Taniah... Selamat berpantang... ❤️❤️❤️

Alhamdulillah tahniah sis selamat berpantang..