Happy

Alhamdulillah, bila kita ni mengajar pagi petang, anak² murid semua makin behave bila ustazah dyorg ni mengandung, kalo x sebelum ni perngai mcm apa je, suka kenakan ustazahnya, ustazahnya pon suka kacau anak² muridnya... ustazah nya muda kan bila waktu kita je riuh nak bercerita mcm apa je.. semua nak bercerita, kalo ustazah lain masuk senyap mcm kena apa je... mcm² ragam dyorg ni

1 Balas

😍😍 seronoknya

5y ago

Seronok sbb budak² memahami.. x bagi kita stress, nak mengajar pon molek je perangai