1st time pregnant

alhamdulillah baru dapat tahu pregnant 4weeks.. harap bby sihat hendaknya..

1st time pregnant
34 Balas

Wow, terang nye even 4 weeks pon... Bila missed period mommy? Mommy test ni sebelum missed period ker ataw lepas missed period?

5y ago

Tanniah mommy..

hihi sama mcm sy aritu terang .org katakalau terang mungkin girl . kalau tak terang mungkin boy . first baby tak terang

5y ago

hihi nnti tgk laa bila baby da besar ..

Wow terang nya.. Saya punya kabur.. Sampai 2 kali beli pregnancy test.. ☺️ Apapun tahniah puan..

5y ago

Tulah.. Tengok orang lain punya terang betul.. Kita yang teruja.. Saya 1st guna yg macamtu.. Kabur.. 2nd time beli yang clear blue, terus keluar word pregnant.. 😅

Wahh terang nya 4 weeks.. Saya punya 4 weeks msh kabur sangat.. Congratulations mummy! ❤️

Tahniah sis...buat persediaan fizikal dan mental...apa2 pun lets journey begin...😍😍😍

Tahniah n take care..1st trim..jgn buat bnda lasak..jgn angkt bnda betat..😘😘🤗

Terangnya double line awak..☺... tahniah ye... jaga kandungan baik2

5y ago

haha ntah die terang mcm tu.. sama merah je double tu

Wah, tahniah2! Jaga diri n kesihatan elok2 ye 😘😘

Wah jelas terang 4weeks pun.. tahniah..jaga diri tau

Alhamdulillah sis... Jaga diri baik2 tau...🥰💕