Saya pregnant!)

Sy bersyukur kerana sy dah hamil anak pertama, penantian hampir 9 tahun, melalui kaedah iui kali ke-6. Semoga anak ini membesar sihat sempurna hendaknya. Banyak yg nak kena blajar, banyak nak kena gali ilmu. Harap apps ni dapat membantu sy ❤️

5 Balas

Congratulations ibu❤️🙏🏻🤲🏻🥰 Boleh tanya anything kat app ni, ramai ibu akan share knowledge and guidance nanti. No worries, we all with you🥰

2y ago

okay tanks dear❤️

alhamdulillah semoga mommy and baby sihat dlm jagaan Allah always

alhamdulillah..tahniah ibu..jaga diri elok2 ya

2y ago

tanks awak ❤️

alhamdulillahhh congrats mummy to be!

Congratulations sis☺️