Janin dah nampak

Alhamdulillah tadi p scan dah nampak janin , tu hari time 7 week janin blum nampak lagi . Tp Doktor ckp janin ni msih umur 7-8 minggu . Ikutkan dah 9 minggu hrini , mungkin persenyawaan lambat .☺️ Alhamdulillah lega sangat bila nampak janin Dan heartbeat . Semoga baby shat sehingga dilahirkan ❤️🤲🏻🥰 #firstbaby #1stimemom i

Janin dah nampak
17 Balas

Alhamdulillah...samalaa mcm sy..br semlm scan...Doc kata dh 8minggu..nmpk kantungnya..Nangis plak tgk🤭Anak per1, di usia 40 ni...Moga baby n ibu² smua dlm keadaan sihat hendaknya...Aamiin

3y ago

Alhmdlh , smoga awk dan bby shat shingga melahirkan ❤️❤️❤️

wah.. tahniah sis.. minta doakan saya pula sis.. scan 7 weeks lom npk baby comel.. mudahan 8 weeks ni dh nampak baby comel saya ya.. Amen..

Alhamdulillah, take care ye mummy. jaga pemakanan di awal kandungan dan jgn angkat berat ye 🌹 happy for you dear 😊

3y ago

Alhmdlh , trima ksih puan❤️🤲🏻

alhamdulillah tahniah sis. moga sis and baby sihat walafiat doakan sy jugak ada rezeki nnti 💛 #sendinglove

3y ago

Alhamdulillah.... tahniah sis...semoga chat selalu...sy pn bru 8week...xg scan lg.buku pink xbuka lg.10week bru cik misi suruh buat n g scan...xsabar nye...

biasa nya jantung baby masa berapa minggu baru boleh nampak sis ?

3y ago

terima kasih info ya sis 😘

saya scan masa tu 7 week ... dah nampak kantung Ngan denyut jantung...

3y ago

amin..

Sy masa scan 9 minggu.. Bru nmpk kantung.. Baby blm nmpk mcm dlm gmbr

3y ago

semoga baby sehat, mummy pun sehat. enjoy ur pregnancy. huhu

Normal ke 5week doc scan, tak nampak apa2 lagi? Tapi check positive

3y ago

Thank u! Risau jugak tak nampak apa2 😅

MCM mna nok BG uri naik sy scan tkdi uri bawah lagi 28 minggu

3y ago

Sya kurang tahu tentang lagi tu puan , sya bru2 lgi😅

semoga mommy dan baby shat2 sentiasa. .🥰😍

3y ago

sama2 mommy. .aminn3 yra 🥰❤