Smga d berikan kekuatan

Saya dh 2kali keguguran dan Alhamdulillah ALLAH gnti kn dgn yg baru dan skrng kandungan msuk 17week ,,. Mohon doa dari momy momy sklian smga kandungan ku kali baik-baik shja dan sntiasa dlm lindungan ALLAH '' ALLAH uji ALLAH syg 💞#firstbaby #mommybuntu #pregnancy

15 Balas

Saya doakan semoga sis dipermudahkan urusan dan kandungan sis kali ni sihat serta selamat hingga bersalin. Allahumma Aamiin 🤲🏻💕 #TAPsupermoms

InshaaAllah, semoga anak ni anak yang terbaik. Semoga Allah permudahkan urusan ketika mengandung, melahirkan dan membesarkan anak kita. Aamin. ❤️

Aminn..insyallah moga2 ibu dn bakal baby sihat2 hendaknya sampai selmt melahirkan..doakn sy jugak sis masih menanti zuriat sndri..🙏🏻

aamiin mudah mudahan sis n baby sihat hendaknya dilindungi Allah saw inshaAllah, jaga diri n baby sis jgn buat krja yg berat2 tau ♥️

samalah sy. 2 x keguguran kahwin 2 thn. now pregnant ke 3 21w.. semoga kita sama2 dpt berita gembira pregnancy kali ni

semoga Allah swt lindungi ank kita dlm kandungan hingga slmt dilahirkn didunia ini slmt ibu Dan ank aamiin

Aamin semoga dipermudahkan dan selamat bersalin.. doakan utk saya jgk Ye sis moga ade rezeki buat saya.. dalam proses

Moga Allah jaga kandungan awak & dipermudahkan urusan awak sehari² hingga bersalin nanti..

sama lh dh 2kali keguguran . skrg alhamdulillah tgh preggy 🥰

semoga semua baik2 je sampai Puan bersalin Aamiin .