Due 21/9. .tapi 6/9 admit wad

Alhamdulillah 8/9 keluar la baby girl. .bersyukur sangat- sangat. .bersalin normal walaupon short status. .dengan ada gdm lagi. .harap lepas ni hilang la gdm. .sebab gdm pon masa mengandung baru ada. .

1 Balas

tahniah sis ..due kita sama tapi saya belum ada tanda bersalin lagi ..hari2 pujuk baby cepat keluar ..dia sedap dduk dalam perut lagi

2y ago

sy haritu pon hampir kne paksa bersalin sbb baby kcik ..tapi scan masa appointment kedua size normal pulak so dr tk jdi induce ..dia btul2 nk dduk dlam perut je ni😂