durian belanda?

Boleh kee mom pregnant mkn buah durian belanda? sy mkn direct sehari dua ni, sbb sorang jee yg makan, beli buah sbiji pun ari2 makan.. Tup3 dgr org ckp x bgus mom pregnant mkn, tp sy mmg akui sy asik sakit kpla jee sehari dua ni cuma xthu laa sbb ape sakit kpla tu hehehe..Tp bila dh org ckp durian belanda xboleh mkn sy mula tpkir dan risau adkah sakit kpla sy disbbkan durian belanda tu ?? tnya jeee..

1 Balas

Saya xdpt mkn durian even seulas jer.. If x skit kpla saya akn rsa berangin 1 bdn..

4y ago

Sis xdpt mkn durian belanda ke or durian?