details scan

alhamdulillah, 23w & settle buat details scan..organ bby semuanya okay, bby pun sihat ? #bbygengmommy ?‍?❤

12 Balas

Alhamdulillah.. moment paling excited stiap kali pregnant. Nak tau baby cukup sifat or x, tekaan jantina betul ke x.. hihihi.. Moga baby puan sihat2 selalu.. Amiin💜

5y ago

mudah2an..amiin..in sha Allah..thankyou mommy! 🌹cumanya air ketuban sy 10..camne nk bykkn air ketuban ye?

Alhamdulillah momy..semoga dipermudahkan urusan momy dr mengandung sampai bersalin nanti ye..doakan yg baik2 utk kita jgk ye

Harga detail scan biasanya brpa ye sis?

5y ago

depends pd klinik tu yang..klinik yg sy pergi ni rm150..mybe range harganya dr rm100 ke rm150 kot..or mungkin ada yg lg murah 😊

Alhamdulillah..tahniah sis😊

Alhamdulillah tahniah sis

Bestnyaa sis..alhmdullah

😍😍😍

Syukurlaaa

Alhamdulillah.. lps ni week 28 leh la intai2 muka baby pulak.. buat 3d/4d/5d 🙈

Alhamdulillah.. Syukur