Baby Sumayyah

Alhamdulillah. 23hb May 2019 sissy berjaya melahirkan seorang baby girl seberat 3.07kg yang cukup sifat dan sempurna. Walaupun dah postnatal due date lebih 21hb, syukur kepada Allah sissy tak da operation dan dimasukkan pil bom. Welcome sayangg?

2 Balas

Alhamdulillah! Congrats dear 😍 Selamat menjadi ibu dan selamat berpantang. Take care ye ☺😉

Congratz to your delivery and becoming a mom!!! Rest well and take care yaaa