Detail Scan

Alhamdulillah.. 12/7 ritu dh gi buat detail scan.. Seronok dapat tengok perkembangan baby.. Dari start preggy...ni baru boleh tengok baby dalam rahim sendiri.. Baby sihat dan sempurna.. Syukur sangat2.. Sapa sama mcm saya due bulan November nnti.. Saya 17/11.. Baby girl.. 🤩🤩

Detail Scan
88 Balas

bestnya dpt girl,doakn sya ya sis dpt girl jgak pda awal bln 12 nti...

4y ago

In shaa allah sis.. Saya doakan sis pon dapat baby girl nnti.. Aamiin3x 🤲🏼😍

Due Date Kita Sama.. Tapi Anak Saya Kepit Je Tiap Kali Scan Hehe 😅

4y ago

Yaka sis.. Baby malu tu.. Nk buat surprise kt mama dia hehe

Saya pun baru buat detail scan 27 weeks,baby boy..due 9/10 😊

4y ago

Tahniah sis ❤️

Detail scan ni semua kite boleh tau kan? Ckp mcm mne dgn dktr nnti?

4y ago

Ye sis.. Kena booking dulu.. Detail scan dari 18w hingga 28w je sis..

Saya due 18/11... baby girl jgk... 15 tahun jarak dgn ank bongsu...

4y ago

Saya pon jarak 14thn jugak sis.. Debar2 je rasa nie.. Tpi excited nk jumpa baby.. 🥰

detail scan ni sama ke mcm dekat KK selalu buat tu?

4y ago

Detail scan ni sebenarnya 60% je utk tgk keadaan baby..yg selebihnya tggu lepas besalin..anak sebelum ni 2 org xbuat pun,yg ke3 ni je saja nak buat..

sy 11/11 maknanya sy dah leh scan jantina baby ke

3y ago

post tahun lepas ni sis😅

Sye 24/11/2020 baby boy ❤️

sy due 22/11. xbuat details scan lagiiiiii2. aaaa xsbrnya

4y ago

Saya hari tu pon menghitung hari gak nk buat detail scan 🤭

Tumpang tanya.. nak dapat gmbr mcm ni bayar brapa??

4y ago

Klu scan biasa 2d rm70 kt tempat saya.. Hari tu saya buat detail scan rm130.. Check semua organ baby.. 😊