Detail Scan

Alhamdulillah.. 12/7 ritu dh gi buat detail scan.. Seronok dapat tengok perkembangan baby.. Dari start preggy...ni baru boleh tengok baby dalam rahim sendiri.. Baby sihat dan sempurna.. Syukur sangat2.. Sapa sama mcm saya due bulan November nnti.. Saya 17/11.. Baby girl.. 🤩🤩

Detail Scan
88 Balas

Saya due 20/11 in shaa Allah appt detail scan jumaat ni..xsbr rsnye nk tgk even dh preggy anak ke 3 sbb sblm ni xpenah buat lg utk anak² detail scan..anak no 3 ni tetibe teringin pulak..hope baby semua sihat sempurna hendakNya 💕

Wah.. cptnya nampak jantina. Sa nak buat scan masa 1.07.2020 tp doktor ckp. Kalo scan pun masih tak nampak jantina. Ken tgu lg 4 mgu. Due date sa 20.11.2020 so kena dtg scan lg lepas 4 mgu. Padahal tak sabar lg nak beli baju baby

4y ago

owh yaka.. Saya tengok ramai yg suggest suruh scan time 20w ke atas.. Tu yg saya booking time nk masuk 22w tu.. Sebelum nk gi scan tu pon saya dok pujuk2 baby supaya tunjuk jantina🤭 Alhamdulillah baby bagi kerjasama.. Aktif sangat baby hari tu.. Seronok kot ibu n abah dia nk tngok dia 😂Sampai doc kena tolak perut nk suruh baby duduk diam masa nk check jantung tu haha..

haii . saya due 12/11 baby boy . dah buat detail scan jugak 21w6d haritu 🤩🤩 patot mcm penah tgok tulis bby girl tu . klinik dr asmah jugak yaa 😍

4y ago

ye sis.. klinik dr Asmah 🤭

Alhamdulillah baby girl.. good girl la dia bg kerjasama ❤️ sy due bln 10 nti moga sama² dipermudahkan urusan bersalin nti.. aminn 🤲😊

4y ago

6bln 3mggu.. klu 28w = 7bln

wahh best laa daa thu jntina , hehe , sye due 18.7 , tpi scan ari tu baby tkmo tnjuk lagi , kepit dgn peha diye 🤣

Tahniahhh sis. Bestt nya gegirl. Apa pun jaga diri baik2. Semoga dipermudahkan segala urusan bersalin nanti🤩

4y ago

Aamiin3x..🤲

Hi sis semua.. Detail scan kena buat dkt mana?? Doktor scan nanti ke atau pegi scan yg berbayar?? 😅

4y ago

Saya buat kt klinik Dr Asmah.. Sg petani Kedah.. Kena booking appointment dulu ky sini.. Detail scan start 18w hingga 26w ja..

Saya pun baru buat detail scan 27w.. due 17/10/2020.. baby boy.. alhamdulillah doktor cakap sihat walafiat..

4y ago

Alhamdulillah ❤️

Woww bestnyaa.. Sy due November jgk 07/11 ,esok bru buat details scan. Tak sabar rasanya tgo baby 😊

4y ago

Belum lagi.. Esok bru nak scan 😊

Sy jangkaan due date 2 Nov tp mungkin keluar awal sbb twin 🥰 anak pertama..so excited..

4y ago

WoW.. bestnya dapat baby twin 🤩