detail scan done.

Alhamdulillah lega, syukur dapat tengok baby sihat sempurna cukup sifat, rupa elok .. sebelum ni tak tenang hati selagi tk tahu keadaan baby . Sesiapa yg berdekatan shah alam boleh la buat scan di poliklinik ken rimba, berbaloi2😊

11 Balas

yup, the best clinic ever ! memang selalu scan n checkup situ, doktor diaa memang baguss😊

alhmdulillah..... sllunya kdungan brapa bulan utk buat detail scan? brapa byaran

4y ago

Sllunya 18w dh blh sis.

Alhamdulillah... Berapa ya bayaran tu?? Sllu berapa week ya nk buat detail scan

4y ago

Rm130 combo detail & 5d scan tiap rabu .klu lain hari rm150 sis. Sy buat masa 24w

betul. lega lps buat detail scan. dpt tgk baby sihat dan sempurna.

brapa bulan baru scan nampak tu sis

4y ago

Sy buat msa 24w

betul tu.. alhamdulillah..

Alhamdulillah, tahniah

Alhamdulillah

mahai ke sis

berapa ye?