Baby boy.

Alhamdulilah, sy da selamat melahirkan putra pertama seberat 3.25kg secara normal pada 1/11/2020..semoga dipermudahkan segala urusan para ibu yg menanti kehadiran si manja

27 Balas

alhamdulillah . congrats sis! due sis sepatutnya bila? saya 11/11 tapi sampai sekarang takde tanda langsung, baby macam seronok sangat duduk dalam perut ni haa🥴 dah dapat surat serah diri 10/11 sebab gdm on diet. hopefully sebelum tarikh tu lah dia keluar.

3y ago

Due sy 5/11 tp baby nk kluar 1/11, semoga dipermudahkan segala urusan awk♥️