Baby da lahir

Due date 17/7/2023 2/7/2023 (37w6d) saya da bersalin baby boy seberat 2.7kg. alhamdulilah Semoga dipermudahkan urusan bersalin buat ibu2 yang tengah menunggu hari 🤗🤲

22 Balas

Alhamdulillah sis. Saya due 18 july.. belum ade ape tanda lagi ni. Tolong mommies yg nampak post saya ni doakan lah saya dipermudahkan bersalin and moga baby nk keluar sebelum overdue. Takut sgt kalau kena induce 😅 Baby first ni so takut sgt nk bersalin but at the same time tak sabar dh nk tunggu dia keluar. Nk jumpa baby satu… satu lagi dh tak larat bawak perut 🤣

10mo ago

sama la kita, due sy 19hb, tanda apa belum ada lagi selain senak dkt bawah sana. doakan baby kita keluar normal sblm due, kita pun takot nk induce 🥲

Alhamdulillah tahniah sis. Saya pun menunggu hari. Due 15/7. 3/7 haritu dah turun darah. Jadi pergi PAC, bukaan baru 1cm. Doktor suruh balik. Ni sampai sekarang masih belum rasa sakit atau kluar tanda lain. Doakan saya dan saya mendoakan ibu2 lain pun selamat melahirkan aminn

alhamdulillah...tahniah sis. Sama jugak dgn sy..tgh mnggu hari. tapi xde tanda lagi.. Mohon doa semua jgk baby keluar sblm 10hb, kalau tak kena serah diri + induce. Moga Allah beri yg baik2 Dan permudahkan urusan kita semua yg menanti hari♥️

Tahniah semoga saya pun bersalin awal dari due Aamiin yra🤲🏻 Doakan saya ! Semoga Jermalyn Bte Nasir dipermudahkan urusan bersalin dan diberikan kesiahatan untuk ibu dan anak 🤲🏻 Aamiin! Due 25/7

10mo ago

Takut kang nanti overdue kena induce🥲

Alhamdulillah tahniah puan, sy pon due 17/7. Tp xde tanda lg. Masih berdebarr menanti. Semoga dipermudahkn urusan utk sy dan semua ibu2 yg bakal melahirkn anak bln ni

Alhamdulillah..tahniah..Aamiin..moga dipermudahkan urusan kami yg sdg menunggu hari..due date 10/7..tp xdek tanda2 lg..mohon doa kn x terover due la😅

Alhmdulilah... Tahniah, moga2 sy pun murah melahirkan... 10/7 mesti serah dri. Ni pun blum ada tnda2., skit dkat sbln dah. Doakan sy jga dipermudahkan.

Congrats puan, syukur pada tuhan semua selamat. Saya pun tgh tunggu bersalin. Sama2 doakan yg baik2 untuk semua ibu dan baby ya 🥰

wah alhamdulillah sis. tahniah. doakan sy juga brnak sbelum due. skrg tkde tnda apa2 lg. dah 39w. kalau boleh tknak induce😢

tahniah kpd yg dah bersalin. selamat berpantang. doakan saya edd 22/7 semoga baby keluar awal drpd tarikh due🤲🏻❤️