Tak cukup bulan

Alhamdulilah, saya selamat melahirkan baby girl pada 31/1/2020 secara czer dengan baby seberat 1.01kg. Sepatutnya baby due 31/3 tapi baby nak keluar dua bulan awal ye. 40 hari duduk dalam incubator sebab baby pramatang. Alhamdulilah sekarang baby berat dah 1.53kg. Road to 1.8kg untuk baby keluar hospital. Doakan saya membesar dengan sihat ye acik acik semuaaa?

Tak cukup bulan
126 Balas

Ya Allah semoga baby ini cepat besar & sihat walafiat tanpa ada satu kekurangan pun. Angkatla darjat kedua ibubapanya kerana kesabaran mereka menjaga anak ini. Aaaamiinnnnnnnnnnnnn. 💖😘

4y ago

Aamiin. Terima kasih sis atas doanya