Tak cukup bulan

Alhamdulilah, saya selamat melahirkan baby girl pada 31/1/2020 secara czer dengan baby seberat 1.01kg. Sepatutnya baby due 31/3 tapi baby nak keluar dua bulan awal ye. 40 hari duduk dalam incubator sebab baby pramatang. Alhamdulilah sekarang baby berat dah 1.53kg. Road to 1.8kg untuk baby keluar hospital. Doakan saya membesar dengan sihat ye acik acik semuaaa?

Tak cukup bulan
126 Balas

tahniah ibu..smoga bb sihat...ank pertama ibu ade jgk lahir prem...lahir 7bln...dgn berat 1.46...skrg dh 12thn dh..sihat hendaknya ibu...

4y ago

Aww yeke. Alhamdulilah semoga anak anak prem kita sihat2 selalu

InshaAllah, Cepat2 sihat yeee.. Anak saya yg sulung pun prem baby .. 31 weeks.. 1.65kg.. now dh 11 y/o.. Sihat , Alhamdulillah 😘😘

4y ago

Alhamdulilah. Semoga anak sis baik baik selalu.

selamat membesar dgn baik . sy doakan . anak sy masuk nicu dua hari sbb jaundice and gbs . pun sy dah luluh air mata . sy doakan tau .

4y ago

Semoga anak sis cepat baik ye. Banyakkan susu baby nanti jaundice turun.

Ya Allah comelnyaaa 😍😍😍 semoga Allah lindungi awak ye sayang.. Semoga awak sihat sentiasa.. Aunty teringin nak baby girl

Aamiin..mcm ank sy dulu prem 31 weeks..1.45kg je..skrg dh 11 thn..sht alhamdulillah..jrg sakit..insyaAllah baby kuat..

Sis.. kalau sudi share la kenapa ye lahir premature.. hehe tertanya2.. semoga baby cepat membesar n sihat!!

Comel 😊 .. Senyuman ank ni lh yg bt para mommy kuat kn.. Semoga awk dgn baby sentiasa sihat 😇

Semoga membesar dgn sihat ya syg , semoga jadi ank yg solehah buat ibu awak aamiin🤲😊❤️

Alahai comelnye baby .. Senyum .. Tahniah puan . Semoga baby dpt kluar hospital awal

Aamin..semoga membesar dengan sihat..moga semuanye baik baik buat baby dan mama baby