da bersalin 38w tapi baby keluar 9.12.20 due date23.12.20

alhamdulilah selamat bersalin baby boy seberat 3.18kg 9.12.20 da ada 4 gegirl 1 boboy alhamdulillah

da bersalin 38w tapi baby keluar 9.12.20    due date23.12.20
40 Balas

Ok la tu.. Sebelum due.. Saya pun sama bersalin 38weeks..sepatutnya due 03.08.2020..tapi baby tak sabar nak jumpa ibu Dan ayah dia😊.. Baby keluar 20.07.2020..syukur Alhamdulillah.. Dpt baby girl..

date due 24hb tp sy masih blm ada tanda2.. penuh dh perut ni. sian bby rs sempit kot. dgn perut kecik je. tahniah sis. sy x sbr dh nk tgk bby nk bau bby

3y ago

due kte sama 24 dec...baby pn masih syok dok dlm perut...😆😆 hrp dia klua after 17hb...sbb stat cuti 17hb baru nk gerak balek rumah mak

tahniah.. sy pun due tarikh yg sama. tapi langsung belum ada tanda. Huhuhu. Anak ketiga tapi jauh jarak. 15tahun. Nervous mcm anak sulung pula. 😂

3y ago

semoga di permudahkan sis dan baby..

tahniah sis..due date u sama dgn i,nampaknya baby i mcm nk duduk dlm lagi ni..rasa dh sarat sgt dh ni..nk buat apa2 semua tk kena dh ni😂 nervesss....

3y ago

masa prgnent ank first sy lagi aktif dgn kerja lagi..last2 keluar 40 Week 4 Day jugk baru nak keluar😂 Suka tol duk dlm perut..

Alhamdulillah tahniah sis..sy due 21 tp smlm dah keluar tanda cuma xda sakit & bukaan lagi...so standby ler ni🙋🏻‍♀️

3y ago

tq sis semoga di permudahkan ya sis dn baby bakal lahir..

Tahniah sis... selamat berpantang.. sya pun due date 23.12 ne... tapi masih relax baby dlm perut😁

3y ago

selamat perpantang sis..

due sy 24 dec...hrp baby stay dlu sbb blom balek kg lg ni..17hb bru stat cuti nk balek rumah mak...

3y ago

semoga di permudakan sis segala urusan..

Sy pun sama sis bersalin 38 minggu due date 13/12 tpi baby kluar awal 5/12 dh bersalin

3y ago

yg sy ni due 23 /12/20 tp sampai skrng tdk merasakan kontraksi langsung

Sis boleh tau ke berat bby mse dlm kndungan? Mksud sy stiap kli scan boleh shre tak

3y ago

aamin semoga ibu dan baby sihat..

Tahniah sis due date sama mcm sy 23-12-20 tp sy x bersalin LG