Tak cukup bulan

Alhamdulilah, saya selamat melahirkan baby girl pada 31/1/2020 secara czer dengan baby seberat 1.01kg. Sepatutnya baby due 31/3 tapi baby nak keluar dua bulan awal ye. 40 hari duduk dalam incubator sebab baby pramatang. Alhamdulilah sekarang baby berat dah 1.53kg. Road to 1.8kg untuk baby keluar hospital. Doakan saya membesar dengan sihat ye acik acik semuaaa?

Tak cukup bulan
126 Balas

moga cepat besar syg...dikurniakan kesihatan yg baik & cepat dpt bersama dgn ibu...

Alhamdulillah, semoga slalu di lindungi Allah untuk keduanya,ibu&anak😇🤲🤲

Comel..teringat anak sy masa dekat nicu..lahir 2.2kg with ryle’s tube sampai skrg..

4y ago

Dah discharge lama dah..skrg dia dah 4 bulan..berat naik jgk la..

Aamiin yra.. Moga baby cepat sembuh dan aktif.. Moga ibu pon kuat ..

Semoga baby sihat dan cepat2 keluar. Due kita sama. Saya masih menunggu tanda2

comelnya... teringt kt anak sy yg sulung, premature jg... cepat2 besar baby....

InshaAllah smoga awk cpt2 sihat, tmbah berat bdn dan cpt2 kluar dri wad yea..

Tahniah.. alhamdulillah smua selamat..in Shaa Allah semoga sihat selalu..

Semoga cepat membesar dan kluar hsptl cepat .. amin yarabbal allamin

Semoga cpat membesar dan sentiasa di beri kesihatan sepenuh nya amin