Alatan tulis Faber-Castell mana satu yang wajib ada untuk anak anda kembali ke sekolah?

Voice your Opinion
Pensil Mekanikal + Ubat Pensil
Pencil Warna Jumbo + Pensil Jumbo 2B
Tri-Grip 2B + Pemadam
Pensil Mewarna
Poster Colour + Berus
Lain-lain (komen di bawah)

868 respon

54 Balas

Pencil Warna Jumbo Pensil Jumbo 2B . Anak-anak sangat selesa menggunakan jenis ini. Memberi keselesaan dan mereka dapat fokus dalam pembelajaran yang berlangsung. Terbaik Faber Castell !

For me, hampir semua alatan Faber Castell ni memang wajib ada untuk anak-anak saya kembali ke sekolah, dari set pensil tulis, pemadam, hinggalah ke pensil warna! 👍🏻😁😁

Anak saya belum sekolah lagi. tapi pendidikan awal bermula dari rumah kan. Dia suka mewarna, atau cuba menulis dengan pensil warna Jumbo sebab senang nak pegang.

untuk anak saya yg bakal 7 tahun..pensel dan warna antara yg penting ke skolah..plajar 7 thun ni bnyak cikgu bagi aktiviti mnulis..melukis dan mewarna

Pensil Mekanikal + Ubat Pensil untuk si abang manakala Tri-Grip 2B + Pemadam + Sharpener untuk si adik. Ini kombinasi must-have.

Sebenarnya semua wajib. Memang setiap tahun beli hampir keseluruhannya. Wajib jenama Faber Castel. Murah dan berkualiti.

pencil warna jumbo + pensil jumbo 2B wajib perlu de bersama ank2 Sya...Sya akn pastikan mereka memiliki nya..

saya suka beli: graphite pencil Tri-Grip 2B score A, 24 Tri Colour Pencils and ballpoint pen click x7 0.7mm

pensel warna dan pensel tulis memang wajib ada dan semestinya faber castle menjadi pilihan.👍

saya akn sedia kan PENSIL WARNA JUMBO+PENSIL JUMBO 2B PENSIL TULIS TRI-GRIP 2B+PEMADAM