Alatan tulis Faber-Castell mana satu yang wajib ada untuk anak anda kembali ke sekolah?

Voice your Opinion
Pensil Mekanikal + Ubat Pensil
Pencil Warna Jumbo + Pensil Jumbo 2B
Tri-Grip 2B + Pemadam
Pensil Mewarna
Poster Colour + Berus
Lain-lain (komen di bawah)

868 respon

54 Balas

Pensil mekanikal + pencil jumbo 2B + pencil warna jumbo + ubat pensil + pemadam❤️

Semua penting kalau ank sekolah... tp yg lebih penting pencil 2b dan Pencil warna.

Mestilah pensil warna dan pensil wajib ada utk anak2 sy di peringkat prasekolah.

Wajib beli Pensil warna & Pensil 2B.. barangan keperluan utama untuk anak2😘

Done Pensil n colour warna jadi pilihan bila kembali ke sekolah 😊

Pensel mewarna dan boleh dikatakan... Hampir semua alat tulis la 🤭

Pencil warna jumbo dan pencil 2B pilihan saya..😍😍😍

ianya bagus buat anak saya lelaki...senang menjaganya..

semua wajib ada untuk keperluan sekolah anak2

Pencil warna jumbo n pencil 2B wajib ada