Pernahkah anda mengalami keguguran?
Voice your Opinion
Ya
Tidak

7254 respon

69 Balas

awl 2019 sy pregnant utk pertama kali tp oleh kerana rahim sy tak kuat sy keguguran dlm usia kandungan 4 minggu, sy rest selama 3 bulan n alhamdulillah sy pregnant lg kali nie betul2 jaga dgn baik,tak aktif sgt di awal trismester . dia lahir masa pkp second puasa 2020. skrg dah 3 tahun dan sedang pregnant lgi dah 3 bulan hope tiada apa2 masalah sbb doktor scan d luar rahim sy ada cyst , sy berdoa semoga cyst tu hilang dgn sendiri nya.

pernaн alaмι dυa ĸalι dalaм тeмpoн тaнυn yg ѕaмa..вaвy тwιnѕ..ĸeтιĸa υѕιa 12 weeĸ.. apa вlн вυaт вelυм rezeĸι.ada нιĸмaн dι ѕeтιap perangcangan..ѕaвar мenanтι..janjι allaн ιтυ paѕтι...redнa dgn ѕeтιap ĸeтenтυan.. ѕlpѕ 4 тнn...нaмιl lg...alнaмdυlιllaн...ѕтυĸυr... ѕelaмaт мelaнιrĸan...вaвy вarυ 3 мonтн

1st 2021 dpt taw peknen of coz teruja,excited tp masa tu xtaw pun klo awal2 peknen xleh bersama.memang salahkan husb🤭 2nd 2023 hanya mampu 12 week je,sbb xda nadi. p GOV pun depa kata xda kantung..so dh ready untuk positif,redhaa..bukan senang ye proses nk mengandung..tp alhamdulilah lekat xsampai 3 bulan,Dr pun xmarah myb sbb umur bukan muda lg🤭 and missi pun ad 2,3 org support♥️

Xtahu ade hyperthyroidism yg tinggi and Gugur bulan feb taon ni mase tu sudah 8weeks..rest 6 month sekarang alhamdulillah sudah 4weeks..harap semua ok,sebb doc tak bg pregnant sebb thyroid...bahaya,hanya mampu berdoa jer...

pernah..tahun 2020..emosi sangat terganggu selalu nangis n sedih sbb husb jauh masa tu, saya memang tak boleh husb takda kat sisi..4 weeks gugur..anak pertama tu..huhu..nie nak mengandung lagi harap² takda apa berlaku aaminn 🤲🏻

pernah. first pregnant... sebulan lebih. xde jantung lagi.. klu ada jantung untung ada anak syurga. tapi xpela sy redha. xde rezeki :') skrg anak pon dah setahun lebih... alhamdulillah allah bagi rezeki lagi. syukur

5 kali berturut dlm ms 5 tahun, semua gugur ketika usia 7w++, skrg tgh pregnant yg ke6, doakan baby selamat dilahirkan, doktor ckp besar kemungkinan ni satu2 nya anak sy yg hidup sbb sy ada syndrome dgn darah.

2 kali keguguran. anak ke 4 waktu kandungan 9 minggu, anak ke 5 waktu kandungan 14 minggu. Perit setengah mulut orang yg tak menjaga hati. tapi Allah lebih mengetahui.

pernah 2 kali.. baby sulong dan baby no 3. Baby no 2 alhamdulillah sihat, semoga sentiasa dlm lindungan. dia lah pengubat, penawar duka lara ummi dan abi

Sedih sangat masa tu. Rasa macam down sangat sangat. Dengan husband tak faham keadaan perempuan mengandung ni. Tapi alhamdulillah dah cukup faham