Alahan Pelik

Nak tnya normal ke ada alahan bila tgk muka suami. Rasa loya je ?? #pregnant6weeks

22 Balas

Sy masa anak pertama dulu.. suka sgt bau badan suami.. sampai baju yg dia dah pakai pun kita ambik cium buat ubat rindu masa laki g kerja.. Kena pulak anak ke 2 ni.. laki kena sentiasa wangi.. bau busuk sikit pun dah suruh g mandi.. nak2 ada bau rokok.. lagi lah rasa marah..😅

terbalik dgb sy , msa prgnant sy suka pula hidu bau badan suami . tp suami jauh krja . lepas prgnant 3 months suami dpindahkan ke company lain jadi trpksa ldr 😭😭 mampu beli deodarant suami slalu pakai je sembur2 kt baju yg suami slalu pakai 😭

Normal 😂😂🤣🤣🤣...sama la... Masa awal2 mengandung bungkus baju balik rumah mak... Sbb tak boleh dekat langsung... Lepas 6 minggu tu dah ok sikit... Cuma tinggal muntah2 ja... Nasib baik laki jenis cool... Hahhhaa

5y ago

Tula..kami pjj..sy dk umah mak sbb dkt ngn tempat keje..bila die blk tu. Fuh lega lain mcm 😅😅

Terbalik dgn sy. Time pregnant ni suka sgt bau badan suami. Asyiklah duk cium2 gesel2 muka kat badan dia lagi2 time dia tak pakai baju. Dah la laki sy tu jenis penggeli. Sy cium2 tu kemain dia mengekek2 sebab geli hahah.

5y ago

Klu mcm tu xpela..happy je suami nengokk bini..hehehe

Me.. bile die xde cari..but bile die ade Allahuakbar xtau nk kate xsuke bau die, die dekat2 pn xsuke..kdg tertinggi suare jgak kt die..tgk muke die pn xsuke..bau die buat sy nk muntah.

Hahaha. Mse sy preggy no2, sy xley bau perfume suami pastu sy srok perfume dia.., tp bila suami sy p futsal bau msam2 tu sy suka, tenyeh2 muka kt bdn dia yg peluh2 tu. Hahahahaha...

5y ago

Tulaa psl sis.. Tenyeh2 kat peluh dia.. Skrg ni ingat balik pun geli.. Hahahahaa.. 😂

Normal.. Mcam sy sblum pregnt xde nk dekat2 dengan suami sgt, tpi ble mula pregnt xboleh klau suami jauh2 nk bau badan dia klau x, merajuklh jawabnya. Mujur sabar😅

Sy pulak time awal hri tu somi yg muntah,yg alahan,sakit pinggang..padan muka..🤣🤣tpi Tula kesian plak tgok..pi la jumpa doc 🤣🤣

Normal sngt2..😂😂 husband I duduk rumah kawan 2 minggu menyampah tngk muke die..smpai stress sngt2..haihhhh... kesian tengok..

5y ago

😂😂😂😂 lame2 nnti nak sayang sangat tau.. mase tu husband plak menyampah dgn drama kite 😂😂😂

Hahahaha! Sy tak boleh bau suami masa early pregnancy. Muntah. Suami punya la terasa hati. Hahaha