Adakah anda ada alahan makanan laut?
Voice your Opinion
Ya
Tidak

4182 respon

17 Balas

sy xmakan KETAM,SOTONG,UDANG,PARI,LOBSTER org ckp sy org rugi tp sy tefikir balik mana ada sy rugi sy xmakan la itu barang klw sy paksa nti muntah sy makan IKAN KAYU,IKAN BASUNG

Depend. Ada alah ada x. Nk2 ada asthma .ada few mkn laut blh mkn. Ada yg x. Jika trslh mkn .blh alami asthma attack😉✌

kadang alahan pada ketam udang, seafood yg berkulit..tgok pada masakan..t bibir macam angelina jolie wuuuuuu😅

Alhamdulillah tk bnyak tpi ada laa. Kepah hijau tu tkleh makan. Huhuhu mcm kena cekik rsenye

sejak pregnant alahan mmg xleh makan seafood jadi xlalu nk makan

maybe la... sbb biasa lepas mkn udang. akan bersin dn gatal2 hidung

Alhamdulillah masih diberikan nikmat utk makan apa saja 😍

Kadang2 bila itu kulit rasa mau "bertabiat" 😁

Alah dengan ikan bilis, udang

Tidak #TAPSupermoms