20 minggu

Alahan bau dah berkurang..tapi saya jenis tak tau nak makan ape tiap2 hari sejak mengandung sbb tiada rse mngidam..selalu skip sarapan kdng2 tak makan nasi langsung..asyik termenung je makan pun sikit yg amat..boleh share tak mknn ape yg mummy semua makan semasa kehamilan..

8 Balas

saya 17 weeks baru je hilang alahan bau & muntah. kadang takda selera makan tapi paksa juga makan, kalau pagi biasanya saya akan minum susu maaez dan makan roti bakar. tengahari pula makan nasi tapi sikit je sbb tak selera 😅 malam makan buah buahan

4y ago

Sama la sis . Sy pun tk selera makan. Tapi lapar . Makan je loya