20 minggu

Alahan bau dah berkurang..tapi saya jenis tak tau nak makan ape tiap2 hari sejak mengandung sbb tiada rse mngidam..selalu skip sarapan kdng2 tak makan nasi langsung..asyik termenung je makan pun sikit yg amat..boleh share tak mknn ape yg mummy semua makan semasa kehamilan..

8 Balas

sy pn x mengidam. Mkn nasi lauk telur je. Sbb sy hsewife. Mls nk beriya msk sbb mkn sorg. Nnt mlm dinner bru msk lain mkn dgn husband. Klu dh bosan mkn nasi, bru ajk husband mkn lain cth chicken chop, pizza, kfc ke.