Saya nk tanya ada ke ibu2 yg masih ada alahan dah msok 6 bulan? Normal ke? Muntah2 waktu pagi

Alahan 6 bulan ke atas

2 Balas

Normal sis, ada org alahan 9 bulan sampai bersalin. Macam sy pula, lepas 4bln aitu dah stop alahan tetiba 6bln ni alahan balik siap kena gerd lagi. Ingat kan stage alahan dah abis rupanya ada lagi 😅

sya mengandung 7 bulan...masih alahan dengan ikan... boleh makan ikan pn tpy kena pilih.. bila tgok ikan di pasar trus mual😅