Alahan trimester pertama

Salam. Skrg saya bru masuk minggu ke 6. Sensitive pd bau, lg2 bau masakan. Makan pun kurang sbb tekak tak boleh terima. Kdg tu bernafas pun rasa xselesa. Rasa loya Minggu ke 11 nnt ada appointment minum air gula pulak 😓 Berapa lama alahan ni ya. Sbb tak larat rasa nk muntah, nk makan perut lapar tpi takde selera

1 Balas

wsalam, depend juga, saya first trim je alah, masuk 2nd trim okay da, just bau tuh still tak okay n masuk 3rd trim on off pula.

2y ago

lama juga tu em