Dah Bersalin Baru Respon.. 😅😅

Alahai... Byk btul soalan2 time pregnant yg sy post, baru direspon. Baby dh masuk 4 bln dh pun...😂 Pepun harap posting tu blh jd rujukan utk yg lain. Sy doakan semua yg dlm ni happy lalui pengalaman pregnant. Yg mana tgh ttc tu InshaAllah one day dpt merasa mcm ibu2 lain.

1 Balas

hehe biasa la sis klau x ad yg komen mmng x naik la soalan tu...sy ad masa slalu up kn soalan ibu2 yg blum djwab..kdg tngok yg lama2 pn belun tjwab lg..

3y ago

Tu la... Kena rajin komen dlm ni.