TTC 1year

anak first sy bersalin 25 weeks .. anak x blh survice... Hrini dh masuk setahun .. so sy tgh ttc utk dptkan anak lg . Apa yg patut sy buat .. sekarang tgh period

1 Balas

Pnglmn sy ttc 3y lps ggur (2019,2020). Sy cuma jaga mkn minum, aktif & avoid stress. Ada juga cuba mkn supplement tp sy jenis tk konsisten (asyik tlupa saja). Alhamdulillah pregnancy skrg masuk 35w. Klu period normal, dkt2 nk subur blh bsama. Blh google real food yg disarankn utk boost probability.