air kosong?

Aku skrg dkt wad..sbb baby x brapa sihat.. tp satu hal yg aku kesian.. aku npk ibu beri air kosong dkt bayi yg baru lahir sbb baby tu msih xdpt nak hisap puting maknya.. kesian la aku npk cm tu....kesian dkt baby tu ..

5 Balas

Baby bole meninggal Tolong beri tahu nurse sebelom apa2 lg teruk. Dekat hospital klang ada baby meninggal sbb mak kasi air 0

Tolong LA cakap pada mak Baby tu. Dari bagi anak air masak baik minta susu pada nurse. Memang kena tahan telinga LA sikit

ala.. kene la bg bf gak.. klu x nnt tkt lgsg xde susu

Better nasihat sis tu, atau bgtau nurse

Ya Allah.....