Takde nafsu dkt suami

Aku rasa aku ni tkde nafsu dkt suami sndri. Ape nk bt ehh , nak bersama tu mmg tk teransang lansung. Kesian suami aku. Haihh. Tlg gaiss any suggestions.

9 Balas

kena banyak comunication nie sis. benda2 macam nie dua2 kena main peranan. kalau suami jarang mintak ada something wrong tu. cuba tanya dia kenapa. kdg2 kita isteri nie kalau suami tak mintak kita pun buat dek je kan. tak boleh gak camtu kita kena sekali sekala mintak kat dia, supaya takde lah dia bosan ngan kita. takde nafsu pun mintak je lah kat suami 😅😅

Kalau sis tgah preggy, its normal laa. Macam saya jugak dulu, sepanjang preggy memang takde mood(nafsu) nak bersama. Kalau kita takde mood sekalipon, dh suami minta, layankan aja. TAPI 1bulan mesti kena bgi la sekali. Jangan sampai dia makan lua sudahla.

cuba sis create mood nak bersama tu. mula dgn diri sendiri. ciptakan perasaan tu dkt diri sendiri dulu. lpstu bersiap sebelum nak bersama, utk create rasa tu pula dkt suami. insyaallah sis, bahagiakan suami pahalanya pada kita ☺️

kalau tgh pregnant,biasa tu mungkin sbb hormon berubah..kalau xpregnant,cuba p berurut ke,bsenam tingkatkan kecergasan diri,kdg2 tlampau stress dan penat pon nafsu akan hilang..

Lain pulak pada saya. Mood nak bersama suami tu membuak buak. Padahal tgah pregnant 4 bulan. Alhamdulillah setakat ni takdak apa apa walaupun kerap.

1y ago

sama sis. waktu preggy, nafsu batin saya tinggi🤣tp lepas dh beranak hbis pntg semua, langsung xda nafsu dkt suami hm. klau dia ajk bersama pun saya rasa rimas atau cuba jauhkan diri. sekarang ni tgh cari solution mcm mana nk naikkan nafsu nk bersama dgn suami

semua kn bermula dr hati. jika ada yg tak kena mmg jd mcm ni. rase cam tak de mood je. tgk pun cam mls.

hormon sis. insyaallah nnti okay blik. tp explain kt suami n minta maaf byk2 kt dia.

klw sis preggy itu prkara biasa sis 😊

normal tu