Takde nafsu dkt suami

Aku rasa aku ni tkde nafsu dkt suami sndri. Ape nk bt ehh , nak bersama tu mmg tk teransang lansung. Kesian suami aku. Haihh. Tlg gaiss any suggestions.

9 Balas

Kalau sis tgah preggy, its normal laa. Macam saya jugak dulu, sepanjang preggy memang takde mood(nafsu) nak bersama. Kalau kita takde mood sekalipon, dh suami minta, layankan aja. TAPI 1bulan mesti kena bgi la sekali. Jangan sampai dia makan lua sudahla.