Takde nafsu dkt suami

Aku rasa aku ni tkde nafsu dkt suami sndri. Ape nk bt ehh , nak bersama tu mmg tk teransang lansung. Kesian suami aku. Haihh. Tlg gaiss any suggestions.

9 Balas

Lain pulak pada saya. Mood nak bersama suami tu membuak buak. Padahal tgah pregnant 4 bulan. Alhamdulillah setakat ni takdak apa apa walaupun kerap.

1y ago

sama sis. waktu preggy, nafsu batin saya tinggi🤣tp lepas dh beranak hbis pntg semua, langsung xda nafsu dkt suami hm. klau dia ajk bersama pun saya rasa rimas atau cuba jauhkan diri. sekarang ni tgh cari solution mcm mana nk naikkan nafsu nk bersama dgn suami