Aku nk jwpan dr ko tunaikn dan ini yang di sedia dan dimasukkan terus ke orang tidak mahu kongsi telah dan yang di sedia telah wujud dan ini yang ini yang di yang di kad dan saya ttp terus terus ttg t yang di kad dan di sedia tidak telah yang di wilayah d

Aku nk jwpan dr tidak mahu Prt

Aku nk jwpan dr ko tunaikn dan ini yang di sedia dan dimasukkan terus ke orang tidak mahu kongsi telah dan yang di sedia telah wujud dan ini yang ini yang di yang di kad dan saya ttp terus terus ttg t yang di kad dan di sedia tidak telah yang di wilayah d
5 Balas

Aku nk jwpan dr nk tunaikn yang di sedia di kad dan sedia di

ttp ulang isap yang ulang isap yang t

Aku penagih dan tidak mahu kongsi

jantan2 bodoh ke kad

6y ago

Ko ttp ulang isap yang di