Cari pembantu rumah

Aku ga pgn suudzon , tp knp ya org malay gamau jd pembantu rumah untuk org indo? Sehina itukah? Sy nikah dgn org malay, kehamilan rapat, anak 9 bln mngandung 5 bln. Sodara suami di srawak jd gbs plg kampung, sy asal indo jg gbs pulang. Ditambah suami diasrama. 1 minggu 1x plg keumah. Tau ndak gmn yg sy rasa?

2 Balas

tak ada masalah pembantu rumah bangsa apa pun yang penting rajin. ada pembantu rumah melayu mungkin puan belum jumpa lagi.

Bersabar ya mommy😊