Aktiviti waktu lapang yang anda sering lakukan di rumah sewaktu hamil?
Voice your Opinion
Membaca buku
Yoga atau senaman ringkas
Baring dan berehat
Tidur
Lain-lain (sila nyatakan)

5014 respon

34 Balas

rehat, dgar muzik, membaca, meluangkan masa bersama keluarga & & & byk membuat pelbagai jenis kuih.. Minat

smua d ats..kdg2 baring rehat.smbil mmbca..smpi terlelap..bgn dr tdo..buat sdkit snman

siapkan kerja sebelum bersalin...wpun hujung minggu sehingga skrg minggu ke 36

Sebab dah penat bekerja di luar, baik kerja haruslah baring dan berehat.

Baring n rehat sambil tgk shopee.. Kejenya me nyoping online 😁

xleh nk wt apa.. baring je.. kt rumah, ofis.. sbb hb low

Lps siap urusan dlm rmh bru la baring,berehat & tdr..

Sya kerja msa rhat krng.. Kbnykn msa just krja jew..

Kemas rumah jalan2x di dalam rumah turun naik tangga

main fon should be in the list 🤣 #TAPXTanamera