Apa yang anda sering lakukan pada hujung minggu?
Voice your Opinion
Menonton filem/drama/rancangan tv di rumah
Pergi ke taman bersama keluarga
Lakukan senaman/suka/yoga bersama keluarga
Pergi ke tempat yang merelakskan (contoh:spa)
Mencuba makanan baru di mana-mana tempat

3145 respon

17 Balas

mkn luar klau kempunan dan tgk youtube atau main game selebihnya jaga anak 4bln sambil dia tido baru kita ada masa wat kj lain masak basuh baju

Bawk ank2 ke tman Bawk ank2 ke rumah nenek dy Kdg bwk ank2 mkn sedp2 diluar Kdg bawk ank pegi shopping komplek Dll...🤭🤭

Memasak utk seisi keluarga, sbb pjj..hjg minggu je dapat jumpa dan berkumpul semua

Buat masa skrg d rmh sahaja..memandangkan kes covid-19 masih tinggi lg

hjung minggu suami busy.. selalu keluar hari biasa

Balik rumah opah je #TAPactiveusers #TAPsupermoms

Prgi ride brsma suami dgn kawan2 nya...

Selalunya pergi beli barang dapur

Musim pkp nie dok kt umah jew...

Pegi taman brsama kluaarga