Silent Miscarrige Kali 2

Akhirnya terjawab persoalan sy selama ni , setiap kali scan tak pernah dapat tengok heartbeat baby sampai sekarang dah 12minggu dan stiap kali scan baby jadi makin kecil drpd usia kandungan ... Tak pernah sy putus harapan semoga Allah memberikan keajaiban buat sy , tetapi Allah dah ada percaturan yg lebih baik maka Allah ambil "adik baby" semula . Semoga d gantikan dgn yg lebih baik . Esok sy akan d refer ke pakar O&G sbb dah ada jangkitan kuman ?

Silent Miscarrige Kali 2
24 Balas

Semoga tabah, in shaa Allah ada yang lebih baik menunggu 😘 jgn putus doa ya