SCAN BABY DAH TAK ADA HEARTBEAT

Siapa ada pengalaman scan baby tiba-tiba dah tak ada heartbeat? Heartbeat slow, lepas tu bila ke hosp, TVS scan mmg x nampak heartbeat. Korang terus decide D&C 2 minggu lagi ke atau tunggu jatuh sendiri? Tak ada rezeki 😔 Semoga ada keajaiban dari Allah

2 Balas

Sama dgn saya sis.. Masa 6weeks tvs scan dpt dgr heartbeat baby dh.. Masa check up 8 weeks tvs scan pun xdpt dgr heartbeat baby.. Doc ckp heart baby stop & saya missed misscarriage. Pegi hospital doc bagi peluang tunggu lagi 2minggu coz saiz baby bertambah je,moga ade keajaiban dariNya untuk baby dlm kandungan saya ni. 1st pregnancy saya

2y ago

Betul sis. Sy pun dh start bleeding mcm period, semakin banyak. Sy harap kalau betul bby dh tak ada, semoga dpt keluar naturally tanpa D&C. Masih tggu kalau dia keluar. Sebelum2 ni sy mmg ada bleeding, so xboleh nk agak bleeding sbb kantung nak keluar atau normal bleeding. Sy masih juga mengharap keajaiban Allah swt, kalau ada lagi, semoga baby sihat

sebelum nie ada heartbeat ke wak? awk dh berapa minggu? moga² ada keajaiban Allah

2y ago

Sama mcm sy awk. Tiba2 mggu ke 8 doktor ckp kantung kosong