Assalamualaikum ...nak tnye sbb sye brsalin ank first yg bakal dilahir pd bln 10 nnti...

Air sengkuang cina blh ke hilng kn kuning dan kita amalkn sejak 7 bln smpi dilahirkn

4 Balas

tak juga semua bergantung pada jenis darah baby. cuma mommy kerapkan menyusu baby je 🤗

3y ago

yup btul....ank kuning brgantung kpd jenis darah... yg kena jemur adalah ibu bkn ank. ibu dpt nutrisi drp cahaya matahari pagi baik utk susu bdn. bg ank mnum susu bdn sekerap yg boleh....