34w3d

air kelapa dah bole minum belum?

21 Balas

Saya dari awal pregnant dah mnum air kelapa air tebu.. Alhamdulillah x ada masaalah. Atas org.. Bukan semua boleh mnum..

Bole... Bersih saja kulit baby, xde peeling2 skin nnti, sy start minum since kndungan 4bln

Sangat digalakkan sebiji kelapa air dan isi setiap hari sehingga bersalin.

Boleh dah sis.awal kehamilan pun boleh gak minum tapi ikut ketahanan badan masing2.

Blh sis.. D sarankn mnum.. Spya c baby bersih sja nnti..😍😍

Sya minum air kelapa dr awal pregnant lg tp tk berlebihan kot

Saya start 7bulan dah minum sis

Dah.....😉

Blh dh sis

Boleh dah