air coke

air coke bole mnum x sy dah 7bln lebih lg smgu gitu da msk 8bln.. ni ank first.. dri mule mmg thn je hahahaha skrg da bole mnum ke belum ek

16 Balas

Pls jgn minum air 2 coz maaf ckp mmg sy buat utk cuci toilet air coke 2. Asid & gula die tnggi sgt2 kalu xpercaya cb amik 1 cawan & siram toilet then flush sis akan nmpk kuman yg terhakis scary sgt2. Bayangkan bile kt minum & ade baby dlm perut. Tp kalu dh mengidam sgt minum skit & minum air suam byk2.

minum sikit je. jangan satu tin tu. 😂😂😂 kang mengamuk anak kat dalam perut. sy minum marrybrown punya air gas pun sikit sangat . satu sudu. at least lega dpt rasa. hahaha

Time pregnant ni kena berkorban sis demi baby..dh kluar baby n baby dh besar skit nant bedal la byk mane pon..tu pon kena control jgk la..😊

Better tkr minat dr coke ke bnde lain..distract otak tu...fikir ank dlm perut...klau sbb kita, dy leh jd kncing manis..xguna sesen pon

Sy pernah minta dlu kat suami. . truk kne bebel. . air coke xelok utl kandungan . . sbenarnye utk tubuh badan pun xdgalakkan

Sy kalau nk minum air bikarbonat tu husb mst goncang dulu bg gas dia keluar.. then dh tkda baru minum.. rasa biasa je tawar

5y ago

Gas hilang. Tapi kandungan gula tetap sama.

Baik elakkan..blh menyebabkan anak kena jaundice tinggi nti..ni yg nurse bgtau la..air berais dan bergas elakkan

Nak minum jugak tambah air masak banyak. Coke dia tajam & asid. Takut tak tahan perut.

Sy minum tp buh cawan tambah air msk. Even skrg pn sy minum campur air msk.

Mnum sikit la bg ilg ngidam Tu...jgn smpi 1 botol sis mnum...😅😅