Minuman coke

Hi, sy mengandung dalam 14minggu suda. Bole takk minum coke? Keinginan nak minum coke tu besar sangat. Ada risiko x minum coke ni?

6 Balas

Blh minum,tp sikit jk dan better beli yg botol dr yg tin seblum minum goncang dulu bg kluar gas buka tutup tu perlahan2 nnt tumpah😅, sya pun prggy jua 11w4d sya pun ngidam nak mnum cola tp sya mnum sikit jk slps buang gas,hrp dpt mmbantu 🤗

2y ago

Note : jgn sllu mnum ya

Better jgn.. mcm sy mmg xsuke air gas.. tp hrtu ttbe trase nk minum.. tp sy minum air kosong yg btl2 sejuk.. then dh hilang keinginan tu..

Teringin tu minum seteguk je lah. Risiko: hadap lah simptom pedih ulu hati.

member saya mnum coke , gugur sis . better elakkan dulu air bergas ni .

Mnum buat ghaso-ghaso blh..