Upt tested

Pgi I test upt dpt line +ve tpi kan upt tu jdi lain mcm lh ,,Cuba tengok

Upt tested
10 Balas

sis boleh try beli digital clearblue. saya masa upt samar2, saya kumpul duit beli clearblue tu sbb agak pricey. takpon sis cuba test kt klinik, suggest buat beta hcg, amek darah. lagi accurate

Stu line je tu..jdi cmtu sb rosk..Lau double line samar skli pn akn Ada double line jgak .tu Mcm trlbih urine lak..

Alhamdulillah,saya 2 line. dah scan semalam, 11 weeks. rezeki 7 tahun penantian.

nmpk double line tpi samar2..cuba cek esok pagi

Terlebih urine sis.. nnti repeat semula ~

2 line mcm ni bru positif sis

1line je tu. xde 2line pon.

2y ago

aduh problem nya u ni, dahla tanya orang dalam ni pastu bila jawapan tak kena dengan apa yg u nak, u nak melenting pulak, direct je klinik senang🤌🏻

better pergi klinik sis.. 🥰

Macam terlebih titis kan urine je

2y ago

ohw yeke ka tpi results dia apa ka

repeat semula sis..guna upt baru