Upt test pudar

Salam nak tanya kenapa upt line masih pudar ye kalau ikut kiraan hari nie dh 5w

2 Balas

Cuba sis pkai upt yg lbih sensitive.. Contohnya dip n tell@clearblue@ disclosure.. In shaa Allah terang sis... Moga sis & kandungan baik2 saja.. Semoga dipermudahkan segala urusan sis di dunia dan akhirat 💞

2y ago

Sis cuba ye.. In shaa Allah terang nnty double line nya.. Semoga baik2 saja semuanya

Selalu kita tak tahu baby lekat masa bila. Kadang2 tak boleh ikut jugak tarikh first day period 😊

2y ago

oww yeke risau jugak sbb first pregnant sy gugur nie kali kedua nak dekat 2tahun tggu .